TW

L'expresident Matas no va dir res en la comissió de l'Hospital de Son Espases. En la connexió per vídeo conferència, recalcà que no respondria les preguntes dels assistents per «recomanació de la seva advocada» i «per raons físiques evidents». El clamorós embenatge es desmuntava amb Manuel Tomàs, Cap d'Otorinolaringologia de Son Espases: «la venda es una tomadura de pelo» o de Lluis Conill, del Servei de Can Misses: «Si le hubieran operado no habría declarado y si no, no es necesario ese vendaje».

S'ha portat a terme la segona compareixença de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, davant la comissió parlamentària que investiga els casos de corrupció i frau fiscal. El matrimoni es va negar a respondre cap pregunta, reafirmant-se en les declaracions anteriors. Açò sí, va retreure als diputats que basessin la seva estratègia en el «diuen, diuen».

Noticias relacionadas

Després d'aquestes dues fallides, on s'ha rallat -i molt- és al Congrés. L'estat de la nació ho ha contemplat tot: campanya, corrupció, recuperació econòmica, salvació de la hepatitis C o la desagradable desbarrada del president Rajoy manifestant «No vuelva usted aquí a no decir nada. Ha sido patético».

Com en la cançó «Parole, parole...» només hi ha promeses entre nosaltres i som milers de ciutadans que estem esperant gestos clars i dirigents que s'expressin com a capdavanters de la societat. Espanya s'ha espanyat i no hi ha prou grandesa, ni prou voluntat moral per adobar-la.