TW

Seguíem els resultats de les eleccions amb passió, perquè l'amor pel nostre poble, la nostra Illa, no és equivalent a l'activisme polític personal. Públic és la recerca continua de tot allò que pot sumar i avançar, amb veïns, amb companys, amb entitats. Quan es treballa dialogant els resultats es fan notar. Aquest és el regust que ens deixa el dia D, una ciutadania que demanda la necessitat de xerrar, de pacte, de consens. Sense estridències. Ens agrada llaurar i veure com creixen les coses, recollir-ne els fruits per a tothom. Som persones de vida senzilla i refusàvem a tots aquells que havien practicat un exercici fòssil. Era un escenari polític que res tenia a veure amb lo quotidià, fer-nos terra en el punt de mira de postures absolutes.

Noticias relacionadas

I com a poble, ens agrada dir la nostra. Voldríem que en aquesta etapa, la de comunicar-se, manin paraules i gestos exemplars. Que recordin que les institucions no s'acaben en el saló de plens, sinó que comencen justament allà, que cal treballar des de la col·laboració honesta, la prudència i la humilitat. Açò tan senzill, no pot caducar definitivament, perquè els ciutadans esperen que els partits ho tinguin present. Estratègies planeres i gentils.

Si una cosa ha quedat clara en aquestes eleccions, és que els sondejos electorals no entenen la complexitat de les illes. Per primera vegada, podem escriure, que han complert la funció de marcar tendència, motivant la direcció contrària.