TW

Una broma o un somriure pot ajudar a millorar qualsevol moment. L'altre dia, li va tocar a la meva brusa, blau marí i de mànigues transparents. Se't veu sexy però no vulgar, em dèiem, tan serveix per a una ocasió especial com per caminar per l'oficina. Endinsada en ajudar a distendre, vaig recordar les funcionalitats de la roba, combinable amb els texans, d'ús fàcil, que s'adapta sense estrènyer, que ni escalfa ni refreda.

Noticias relacionadas

La camisa és comparable a la moda del canvi i la claredat. Tot va molt de presa i malauradament el sistema – en totes les seves formes- ho fa a poc a poc i massa vegades amb el pas canviat. La legislació, les institucions, els partits, els càrrecs... prediquen portals de transparència que no deixen de ser una blonda. Pots consultar retribucions o dades patrimonials, que ja es feien públiques en els plenaris del cartipàs i al final de la legislatura. Els cotillaires xalen amb el currículum i l'agenda. Del primer, hem vist com –fins i tot- edulcoren les titulacions. La Llei volia apropar l'administració de manera clara i ha inventat dietaris que s'engreixen, amb feina permanent del propi gabinet o amb reunions externes.

El resultat, és unallenceria personalitzadaque ressalta tot allò que s'ha de veure, i dissimula amb unefecte reductorles formesmés pronunciades. Convindria, per tant, no barrejar nitideses. Aquest és un tema de valors. Si va de tela, aconseguir la participació seria lasubjecció perfecte.