TW

Abans obries el capó del cotxe i sense ser-ne un expert, identificaves les parts que integraven un motor i podies entendre el que s'havia espatllat perquè el mecànic t'ho senyalava amb el dit. Ara t'obren el capó i d'entrada, no saps si hi ha un motor o què pot haver-hi perquè està tot amagat. El més greu és que el diagnòstic al teu problema acostuma a ser elèctric amb el que no hi ha més remei que fer cara de xip, mirant de confiar en el professional que tens al davant i assumir que no hi podràs fer res però que la factura, segur que serà cara. Qüestió de fe!

Noticias relacionadas

Amb les clàusules terra passa tres quarts del mateix. Vas anar un dia nerviós al banc per demanar una hipoteca i et van explicar les condicions del que pagaries i cada paraula, cada xifra, tenia forma de clàusula que deduïes no et perdonarien sense massa miraments perquè els diners que et deixen, s'han de tornar (m'ho van explicar de petit). Confiaves en l'entitat o el professional que hi havia al davant, pensant que allò no li farien a algú amb qui mantenen una relació professional de tants anys o potser fins i tot, l'amistat. Finalment, firmaves davant d'un notari que per si no ho havies entès, t'ho tornava a repetir però una mica més ràpid.

Ara resulta que una d'aquelles clàusules no era prou transparent, una d'aquelles xifres no t'hauria d'haver correspost i potser, haurien d'haver estat més clars. A partir d'aquí, fes una pregària i posa un ciri a Sant Carlos de Borromeo perquè algú s'apiadi de tu! Qüestió de fe!