TW

L'altra dia em va entrar un virus a l'ordinador. A través del correu electrònic, el programa que actua com un colador amb els emails no el va detectar. Pel que sembla, vaig obrir-lo perquè posava «urgent» i «factura», i –es clar- tenc aquell costum servil d'oferir resposta a qualsevol tema que impliqui ambdós conceptes. La pantalla «advertència» i que havia de clicar un enllaç, va despertar les sospites.

Efectivament, el virus anava despullant els arxius, les carpetes, violant tants i tants anys de feina que de manera amorosa tinc classificada.

Noticias relacionadas

Com l'autobús del penis i la vulva. Els del grup ultracatòlic Hazte Oír volen escollir-nos la identitat de gènere. O el cas de l'eurodiputat polonès, que ens diu que és normal que les dones percebin menys salari perquè son més febles i menys intel·ligents.

Són dos microbis del març, mes del Dia internacional de la dona, que ens recorden els addictes a la retòrica i a la renou, sense arguments, que converteixen en dogma idees sense sentit. L'extrema dreta irromp al Parlament, i compte, que –com el virus del meu ordinador- té la funció bàsica de propagar-se i carregar-se la social democràcia. Són una càrrega maligna amb diferents objectius que desitja danyar el sistema, la xarxa pública i social que els genera trànsit inútil.

Igualtat política, econòmica i jurídica de la dona en relació a l'home, diu el diccionari. Si no et consideres feminista, està clar que ho has de començar a ser.