TW

Primers compassos del matí escoltant a la FM els titulars. Fa mandra però sort s'acosta el finde. Els primers what's m'entren a l'Iphone però ja respondré més tard. Al bar de la cantonada ja em tenen a punt el tallat de sempre. La jornada es presenta llarga però no cal patir. La primera reunió és al poli de Sant Lluís. Havíem dit que seria curta perquè el client havia d'agafar la Transme per tornar cap a Barna però al final, fa salat. Quatre gestions mal comptades i em planto a les 12. La meva dona em diu que passi pel súper i li compri la llet que no és llet. De tornada cap al despatx hi ha un control a la carretera però a mi no em fan parar (serà que faig cara de bon nano).

Noticias relacionadas

Quan entro a casa em trobo una nota que al final dinaré sol perquè avui li toca spinning. Encara no m'he assegut per enviar quatre mails mal comptats que sona l'intèrfon. És el de Correus que porta un paquet exprés que resulta que és pel veí però com que ha marxat de vacances a República, ens desvia les coses a nosaltres. Finalment puc seure tranquil, m'escalfo el plat al micro i obro un Montsant que feia dies volia tastar per acompanyar la solitud dels macarrons.

Surto a fer running perquè em cal estirar les cames i és que des que m'he donat de baixa de pilates, em fan mal totes les articulacions. Una hora més tard, dutxa ràpida perquè hem quedat per anar a veure una peli dels Oscars amb els amics. Si hi ha temps, soparem a Santa Rita.