TW

Aquests dies he pogut llegir, amb gran alegria, que el nostre Rodo Gener ha sigut guardonat amb el premi dels teatres públics com a millor actor de l'any 2017. Altres cops ha rebut la distinció dels premis escènica (el 2011 o el 2009-2010) per la seva participació en algun espectacle teatral concret. Es tracta, sens dubte, d'un gran actor, persona compromesa socialment i amb la professió, que ens ha regalat i ens ha de regalar moltes bones interpretacions per a la memòria. I m'alegro molt, i em sento orgullosa que sigui de casa nostra!

Noticias relacionadas

En una terra on s'costuma a parlar de la gent nostra que destaca en l'àmbit musical, sovint ens passa per alt la bona praxis professional de molts actors i actrius que destaquen i treballen dins i fora de Menorca, com na Laura Pons, na Enka Alonso, n'Àlvar Triay, en Merca, na Rita Barber, entre molts altres. I això és significatiu de la sensibilitat artística que produeix la nostra terra i de la inquietud per formar-se que la nostra gent demostra.

Ara que l'Orfeó Maonès portarà a escena, novament, «L'òpera de tres rals», de Bertold Brecht, vull tenir un record per un muntatge dels anys 90, a càrrec de La Clota i dirigit per en Pitus Fernández (recentment i merescudament guardonat a la nostra illa) on hi apareixia un jovenet, que ja prometia i apuntava maneres: en Rodo Gener. Felicitats, estimat, i que ens puguis brindar moltes nits de teatre!