TW

L'alcalde de San Isidro, el socialista Damià Sabater, va dimitir en la sessió plenària d'aquest dijous. La renúncia ve motivada per haver completat el programa amb el qual es va presentar a les darreres eleccions municipals. Sabater, que acaba de complir els 65 anys, deixa l'alcaldia i la seva feina de professor d'auto escola. Ha declarat que un cop el programa s'ha dut a terme pràcticament al cent per cent, juntament amb la seva edat, troba lògic que sigui un company que continuï la tasca del municipi.

El petit poble d'Alacant li agraeix la feina feta, sobretot perquè el finançament del seu projecte no era fàcil, aconseguint la col·laboració i el compromís de la Diputació d'Alacant i de la Generalitat Valencia en la majoria de les inversions educatives i esportives.

Noticias relacionadas

Si hi ha una cosa que em reconcilia amb l'hivern del món –una entre moltes altres- és comprovar com hi ha persones que exerceixen la seva vocació política de manera professional, clara i decidida, amb passió i entrega. Quan el poder públic esdevé el vehicle de la governabilitat i de l'acció col·lectiva.

A l'altre cantó, els qui només treballen l'aparador i viuen de lemes, els qui han convertit la dedicació pública en un ofici. Volem una societat que tingui cura de les persones i unes persones que reverteixin en la societat. Aquesta és l'argumentació social que ens donarà motius per a l'esperança.

Sabater, un petit miracle que es mereix un aplaudiment i una columna.