TW

Després de centrar totes les mirades amb Fitur, on per cert, s’ha passat de l’eufòria a què ens havíem acostumat aquests darrers anys a la por d’una temporada de vaques magres, no hauríem de moure’ns de Madrid perquè hi ha marcat al calendari Madrid Fusión. Sens dubte, un dels congressos gastronòmics estrella que se celebren i que s’ha convertit en aparador de la feina dels millors cuiners del nostre país, però també de plataforma per a la promoció de productes. Ahir va tancar-se amb un gran èxit de visitants però també, de nivell ponències i demostracions que no deixen indiferent a ningú.

Noticias relacionadas

Consultant la llarga llista d’expositors que figura s’hi troba el formatge Mahón-Menorca a través del seu Consell Regulador, que ha estat apostant per ser-hi present des de fa tres o quatre anys i que és un dels grans ambaixadors que tenim a la nostra Illa. Però, per desgràcia, la llista diplomàtica d’emissaris menorquins s’acaba aquí i em miro amb certa enveja com hi consta també entre els expositors, els estands de Sobrassada de Mallorca IGP, de les Denominacions Pla i Llevant del Vi i de l’Oli de Mallorca i fins i tot, Eivissa, Formentera i Mallorca per separat.

Tenint en compte que la senalla de productes menorquins de qualitat és molt més ampla i comença a tenir un gran potencial, hauríem de ser capaços de multiplicar la nostra presència a Madrid Fusión de cara a pròximes edicions com un focus d’interès per apostar veritablement pel turisme gastronòmic que pot sumar alhora d’allargar la temporada.