TW

La meva debilitat són les paraules. L’ús del llenguatge, el vocabulari, el seu recital. Un prat verd on descansa la imaginació, el creixement individual i col·lectiu, camins que m’arrosseguen cap a l’escriptura i la lectura. Enguany, el món de les lletres ha crescut, aportant una gran quantitat de mots al diccionari quotidià.

Exemples: Coronavirus, o SARS-CoV2, que causa la malaltia covid-19. EPIS, especialment bates i mascaretes, ja diem les FFP2 I FFP3. Pandèmia. Estat d’Alarma. Confinament. PCR. Gel hidroalcohòlic. Desescalada. Immunitat de ramat, col·lectiva i de grup. Respirador. Hidroxicloroquina o Remdevisir, base d’assajos i medicament. Toc de queda. I gràcies al teletreball?. Hem introduït el Zoom, Trello, Asana, Teams, Google Drive o Webinar. En el temps de lleure, ha comandat el Tik-Tok. Finalment, tot és possible perquè ens van convèncer amb una cançó nomenada «Resistiré», versió dinàmica de 1988.

Noticias relacionadas

Tot açò em venia al cap intentant contactar amb l’Administració: Benvingut a... Si vol ser atès en català, marqui 1. Si coneix l’extensió marqui el número, si no, esperi. Totes les nostres línies estan ocupades, mantingui's a l’espera. El nostre horari és de 8 a 14 hores. Pot sol·licitar cita prèvia a la nostra pàgina web. En breu l’atendrem.

Se’n va mig matí.

El teletreball i les cites prèvies són recursos molt valuosos, però si s’utilitzen adequadament. Ara, més que mai, és necessari que els serveis públics tinguin presència.