TW

Es separatistes catalans han posat es crit en el cel per un suposat espionatge per part des Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI). Segons Citizens Lab, almanco es mòvils de 65 polítics secessionistes haurien estat pressumptament hacketjats amb es malware Pegasus, entre ells s’expresident Quim Torra, qui va dir que ets espanyols érem bèsties carronyeres amb forma humana, s’actual president Pere Aragonès i es fugat de sa justícia espanyola Carles Puigdemont.

Maleits com una mona, es separatistes de sa Generalitat exigeixen responsabilitats i demanen es cap des president des Govern de sa Nació, Pedro Sánchez, des Ministre d’Interior, Fernando Grande Marlaska i de sa Ministra de Defensa, Margarita Robles. També han anunciat una bateria d’accions judicials per «arribar fins es final». De moment, s’enèssima davallada de calçons des Govern de PSOE i Podemos ha acabat amb sa destitució de sa directora des CNI, una excel·lent funcionària d’intel·ligència espanyola, experta en història antiga i medieval, amb més de quaranta anys d’experiència servint as nostro país. Així defensa ets interessos d’Espanya el PSOE.

Noticias relacionadas

Sembla que ets insurrectes catalans han olvidat que ells mateixos van espiar il·legalment -ells sí- a polítics i associacions constitucionalistes de Catalunya. Es 26 d’octubre de 2017 sa Policia Nacional va interceptar diverses furgonetes des Mossos d’Esquadra sense logotipar amb fins a 36 caixes on hi havia informes d’activitats i seguiments de tipo polític a persones i entitats vinculades a «l’espanyolisme i el constitucionalisme» segons es CNP. Van ser espiats s’advocat José María Fuster-Fabra, s’expresident de Societat Civil Catalana (SCC) i bon amic meu Josep Ramon Bosch, o es secretari general des sindicat policial SPC, David José, entre d’altres, com membres de Dolça Catalunya. Ets afectats van presentar una querella i ara mateix es tema està en mans des Tribunals de Drets Humans a Brussel·les. I és que en més d’un cas ets expedients de ses persones espiades contenien fotografies i gravacions.

¿Té dret es CNI a investigar es polítics separatistes? Evidentment que sí. Es CNI pot i ha d’investigar de manera legal es separatistes catalans que el 2017 van donar un cop a sa democràcia espanyola i que amenacen amb tornar-ho a fer. Amb es Govern de sa Nació en mans de traïdors, separatistes i justificadors de terroristes, Espanya necessita qualcú que defensi s’Estat de Dret, sa integritat territorial des país i es nostros drets i llibertats individuals. Gracias, Paz. Gràcies, CNI.