TW

L’article de Tiago Barro sobre una web a la qual li pots demanar que un ordinador amb un programa d’intel·ligència artificial (IA) t’escrigui una nota a partir d’una instrucció m’ha obert els ulls. En endavant ja no m’hauré de trencar les meninges per escriure aquesta columna.

Així que pos a prova l’assistent d’IA i li deman si és capaç d’escriure un article sobre la saturació de les platges de Menorca al mes d’agost.

- És clar que sí, em respon.

- Idò escriu-lo, li dic.

- Menorca és una petita illa del mar Mediterrani que és una destinació de vacances popular per a moltes persones. A l’agost, les platges de Menorca poden arribar a ser força concorregudes i saturades de gent. Això pot ser un problema per a algunes persones que busquen unes vacances més relaxants i tranquil·les.

Noticias relacionadas

- Pots suggerir alguna solució?

- Hi ha algunes maneres d’evitar les aglomeracions a les platges de Menorca a l’agost. Una opció és visitar l’Illa durant una època de l’any menys concorreguda. Una altra, és trobar una platja tranquil·la que no sigui de les més conegudes. Finalment, podeu intentar gaudir de la gentada i aprofitar al màxim les vostres vacances.

- T’agradaria venir a Menorca el pròxim estiu.

- Sembla una gran idea. M’encantaria venir a l’Illa l’estiu vinent.

Ja ho veieu. No hi ha res a fer. El GOB i el Consell ja poden remugar i dir missa, però fins i tot les màquines d’IA volen venir aquí de vacances.