TW

Tenia preparada una columneta per sortir avui que parlava del nou Museu de l’Art Prohibit, però el dijous es va signar l’acord d’investidura entre PSOE i Junts. En anar al llit el meu cap va començar a donar voltes i voltes pensant si podia escriure alguna coseta al respecte. Tal vegada va ser la redacció d’aquell document semblant al contracte dels germans Marx a «Una nit a l’Òpera», el que em va impedir dormir.

La conclusió és que soc incapaç de dir alguna cosa nova o interessant al respecte, que pugui destacar entre els rius de tinta (com es deia abans) a favor i en contra, sobretot en contra, que s’escriuran i es diran a les tertúlies durant els pròxims dies, setmanes i mesos. A les edicions d’ahir dels dos únics diaris de paper d’informació general que ens arriben de fora vaig comptar almanco disset articles d’opinió o anàlisi sobre l’amnistia. Aquí a MENORCA • «Es Diari» només en sortien quatre, però esperin, ja tindran temps d’embafar-se.

Noticias relacionadas

Els historiadors del futur que vulguin analitzar el pacte Sánchez-Puigdemont necessitaran molt temps i paciència per llegir tot el que s’escriurà i dirà. La meva pobra contribució al tema és que em va provocar insomni.

Els esper d’ací a dues setmanes amb la columna promesa sobre el museu dels horrors, perdó vull dir sobre el Museu de l’Art Prohibit.