TW

Afirma, amb veu menorquina, el poeta mallorquí Carles Campomar que «en aquesta vida, la gent senzilla és la que t’ajuda a complir els teus somnis».

Campomar és l’autor del poemari «De Menorca al cel», on recull els versos que ha escrit, inspirats en les cançons de Bep Marquès. Poesia i cançó d’autor unides en un projecte editorial singular; un llibre que constitueix el regal de l’escriptor al cantautor que forma part de la seva vida.

Aquest pròxim dissabte a la sala d’actes de Sant Miquel (12 hores), un espai que pertany al paisatge més personal d’en Bep Marquès de can Redó, tindrem l’oportunitat de conèixer l’aventura prodigiosa d’aquest llibre.

Intervindrà el seu autor, junt amb Bep Marquès i Toni Bosch. Tots ells seran presentats per Joan Esteva de Sagrera. Serà una expressió de fidelitat i compromís de Carles Campomar i Bep Marquès amb Ciutadella, el    rodol del carrer de Sant Miquel, i tots els afectes que han sabut teixir junts, sense esquinçar ni esfilagarsar aquesta forta tela de l’amistat sincera que els enllaça.

En el pròleg, el mestre dels escriptors de Menorca, Pau Faner, desvetlla la fascinació que li suscita aquest «bell llibre de poemes». Faner, l’home que observaba el món des del carrer Santa Bàrbara de Ciutadella, qualifica el contingut de «entendridor; és una obra d’amor inspirat en l’amor, amor a l’art».

Dirigim la mirada allà on la fixa l’autor de «La Dama de Constantinoble» quan afirma que «lletra i música van unides en ocasions com aquesta». Els poemes de Campomar, destil·lats de les cançons de l’home senzill, transformen la foscor en claredat, ens il·luminen el cor i troben respostes meravelloses a preguntes sense contesta.

Noticias relacionadas

«Al carrer de Sant Miquel

hi viu un cantautor que crea cançons,

és alumne d’en Sabina,

escolta Los Secretos,

i escriu amb amor

tots els versos que hi caben en una cançó».