Vistas. El recorregut ideat pels paratges de Son Parc va permetre unes bones vistes - MC

TW
0

Més d'un centenar d'atletes van participar el passat Diumenge dia 7 de març en el Cross de Son Parc 2010, organitzat pel Club Atletisme Talaiot de Maó, el qual va ser un èxit de participació, gràcies al bon temps, que va fer que vingués molta gent a animar els atletes, amb un molt bon ambient, i gaudint d'unes vistes increïbles de tot el circuit des de la terrassa del restaurant del club de golf.

A les 10 va tenir lloc la primera carrera, on participaren els atletes de les categories superiors, sèniors, promeses, juvenils, veterans, open, tant masculí com femení que van fer 5 voltes al circuit, per un total de 8.000 metres.

A la segona carrera estaven preparats a la línia de sortida els atletes de les categories, cadets i infantils, masculí i femení, que van fer dues voltes al circuit cobrint una distància de 3.200 metres.

La tercera i quarta carrera va ser per als atletes més joves de les categories iniciació, benjamí i aleví, masculí i femení, que van donar dues voltes al circuit petit, amb un recorregut de 800 metres.

A les 12 es va fer l'entrega de trofeus amb l'assistència de les autoritats, Xisco Ametller, regidor d'esports de l'Ajuntament des Mercadal, Antonio en representació del Sr. Campanero de Prasa, promotor de Son Parc, Geno Carbonell, representant del club de Golf Son Parc, Martí Sintes d'Esports Sintes, Victor Truyol, delegat d'atletisme a Menorca, i l'ajut d'altres col·laboradors com Paloma Bandera, delegada de Coca-cola a Menorca, Dani, de trofeus Dani, Mito de Elitechip, l'empresa de construcció Vinent de Ciutadella.

Després de l'atletisme, golf
Després de l'entrega de premis, el club de Golf de Son Parc va donar classes gratuïtes de golf a tots els fillets i no tan fillets que van voler provar-ho. Les activitats del dia es van tancar amb un dinar de germanor al restaurant del propi club de golf.

Els participants van elogiar el circuit de cross, el bon estat de la gespa i la bona organització per part de tot l'equip de persones que de manera altruista van fer possible que fos un èxit.

Com a resultat d'aquest esdeveniment tan bo, tant promotors, com col·laboradors es van oferir per tornar a repetir l'experiència la propera temporada, constatant que Son Parc és un lloc ideal, no només per jugar al golf, sinó també per dur a terme competicions atlètiques d'alt nivell, envoltats d'un paratge idíl·lic.