TW
0

Nova jornada a l'Hipòdrom Municipal de Maó amb un bon ambient i bona afluència d'aficionats, encara que una mica afectada per l'intens calor i sensació de basques, encara que no va semblar afectar les sis curses que s'hi van desenvolupar amb total normalitat.
La primera del capvespre era la reservada per a poltres de dos anys. Fou una carrera molt tàctica de Miquel Juan amb Aian de Crismi per tal d'aconseguir la victòria en els metres finals. El segon classificat era Ave Cesar i el tercer fouAlter Ego SB.

En la segona cursa la primera sortida es va haver d'anular per un petit accident a l'autostar, problema que un cop es va sol.lucionar, va veure com Oceana Dirt es feia amb la victòria, seguida de Testa Rossa SB. Completava el trio el regular Nestor du Bourg.
Lek tornà a demostrar que es troba en un gran noment de forma. Cap dels seus rivals va poder amb ell i aconseguí una nova victòria. Tufularia aconseguia ser segona i Togenia Chill GM acabava tercera.

Aquesta vegada la favorita de la prova estel-lar, Lluna Plena no va decebre i guanyà de manera còmoda i contundent. Neo de Nancras rematava amb força per fer-se amb la segona posició i Mexhammer Marino es feia amb la tercera posició.
Vic Mist tornava a trobar-se amb la victòria. Després d'un gran final el cavall de les quadres Anju aconseguia el primer lloc, la irregular Odisea Dalak GM es feia amb la segona plaça i O'meare Vx acabaria tercera.

Per a tancar la jornada, T Acuerdas, de la ma de Iñaki Vinent, aconseguia una brillant victòria per davant de Ves Viva Prim i Super Rai VX respectivament, que van quedar enrera.

Per al proper dissabte, dia 18 d'agost, es cobrirà una distància de 1970 metres en les tradicionals sis curses, sempre a l'Hipòdrom Municipal de Maó.