Tot Chill. Conducido por Kike Parpal, ganó la quinta carrera - T.C.

TW
0

La primera carrera de la nova jornada del Hipòdrom de Máo el passat dissabte era pels poltres de dos anys. Alas Blancas agafava la primera posició des de l'inici i es feia amb una victòria còmoda, la seva primera. Aranit també completava un excel·lent recorregut i acabava segona i As del Norte, després d'una desmuntada, acabava tercer.

Físic d'Ogenia tornà a demostrar que està en un gran moment de forma. El cavall menat per Joan Orfila rematà amb força per fer-se amb la victòria en la segona del capvespre. Lulu de Font, que havia dominat la carrera, era segona i Uchandon tercer.
En la tercera cursa, T Acuerdas, de la mà de Loida Garcia, no donava opcions als seus rivals. Sempre en la primera posició, imposà un ritme alt per fer-se amb una brillant victòria. El seguien per darrere Togenia Chill GM i June First respectivament.

En la quarta prova, Testa Rossa SB donava el doblet del capvespre a Joan Orfila, fent servir la mateixa tàctica que en la segona cursa. Un remat fort i contundent li donà la victòria. Tifany Llinaritx, que havia controlat la cursa era segona, i el veterà Ideal de Crepon completava el trio.

Cursa molt estirada la cinquena del capvespre. Globetrotter agafava el cap de la cursa, però a falta de mil metres Tot Chill i Hispano Gowan es destacaren, fins a falta de 500 metres que Tot Chill prenia avantatge guanyant de manera espectacular. Vic Mist era segon amb Hispano Gowan, tercer.

Per a tancar la jornada, tocava la estel·lar, Les dues egües de la quadra Santonja es feren amb les dues primeres posicions. Untada SB guanya la cursa i Ombra di Monmes acaba segona. Mexhammer Marino fou tercer.

La pròxima jornada esta marcada pel primer memorial en record de Vicent Mata Carreras. Distancia general, 2600 metres.