Nimbus du linon. Destacadíssima actuació a la jornada del dissabte - Josep Olives

TW
0

Primera jornada amb horari d'estiu el passat dissabte a l'hipòdrom de Maó, set carreres on destacava la quarta prova, reservada a cavalls francesos i amb una dotació econòmica de 2000 euros.

La primera del capvespre era reservada per als poltres de dos anys. Beautiful Dream guanyava amb molta facilitat, aturant el cronometre a 1'23. Branca des Llorer i Brisa del Norte completarien el trio.

Uvally del Norte sorprenia en la segona cursa. El cavall conduït per Biel Orfila dominava la cursa de principi a fi i guanyava amb autoritat. Vic Mist seria segon i Uta Camps seria tercera.

Noma Scot era la mes rapida darrere l'autostart de la tercera cursa. L'euga de les quadres Aida Mata guanyava per davant de Osampy que completava un gran remat, i Treisy Llinaritx seria tercera.

La quarta cursa del capvespre era la mes esperada, la classificatòria SECF per a cavalls francesos. Nou participants de primer nivell i a la sortida Or du Chatelet i Nimbus du Linon lluitaven per la primera posició. Al final Or du Chatelet li guanyaria la partida. El gran favorit Nimbus du Linon es mantenia en segona posició.

L'altre favorit, Quitou Royal, quedava mal posicionat de sortida, en darrera posició,. Ja entrats a la darrera volta Nimbus du Linon, amb David Fernández al sulky, canviava el ritme i marcava 500 metres espectaculars, destacant-se de la resta i deixant clar que el seu nivell es superior. Othello des Levres seria segon i l'altre gran favorit, Quitou Royal, de les quadres Monmes, s'havia de conformar amb la tercera posicio.

La prova estel·lar amb sis participants i sortida handicap era guanyada per Urko II des Pres de la mà de Joan Borrás. Nenuphar Maria seria segon i Saleroso acabaria tercer. Hispano Gowa n dominava gran part del premi Brook Seguinel. El cavall conduit per Edgar Torres pareixia que seria el guanyador pero en els darrers metres es veia superat per la guanyadora Gasima, Super Rai Vx segon i Uyuyuy d'Escafi, en tercera posició.

Per a tancar la jornada, la prestelar. El cavall procedent de Mallorca, Tin Tin de s'Hort, de la mà de Joan Antoni Seguiíes mostrava superior i guanyava la setena. Testa Rossa, segona i Venus Dream tercera.