TW
0

Neix un grup musical entregat al rock català amb cançons que xerren de pensaments inconfessables

Espina, nou grup de rock català que neix amb l'ànsia de fer molta renou. El pròxim set de maig així ho demostraran amb el seu primer disc, "Diploma de gran perdedor", a l'Akelarre, una prova de foc a la que s'enfronten amb esperit de combat i amb la garantia de l'acceptació de la seva música donada a conèixer amb una maqueta que van gravar l'any 2009 baix el títol "Tots es pops moren a sa colàrsega". Fan rock que alguns han titllat de heavy i altres de "rupestre", es semblen, els diuen, al mític grup català de Sangtraït, però es desmarquen d'etiquetes preestablertes amb música pròpia i lletres que provoquen amb pensaments inconfessables que roben als altres en secret en ambients de pomada i suor de cavall, en el tuf d'un bar de nit o quan van a treballar al matí i saluden al veí del carrer...

Espina és la il·lusió feta realitat d'un grup de col·legues que somiava tenir un grup musical, ja el tenen, són: Dani Sastre (bateria i lletrista), Yanyel (guitarrista), Turo (baix i guitarrista) i Joan Carles Villalonga (cantant).

"Diploma de gran perdedor" es composa de 13 temes de pur rock en el que no hi falta la balada que porta per títol el mateix del cd. També dediquen una cançó a la pàtria menorquina "Sua tranquil·la" en la que fan una defensa, com no, "del que és nostro" com afirma Sastre, la resta de pensaments també passen aquí "les lletres xerren de coses que passen i no es volen dir, de com ens sentim a Menorca on ho tens tot però t'aixeques de mala gana i no saps ben bé per què" continua dient Sastre.

S'apleguen en una edat madura, quan saben el que volen i ho volen fer saber a tothom que els vulgui escoltar. No se n'estan de dir que volen anar més enllà de tot el fet fins ara, el temps els haurà de donar la raó.

Sort i ventura companys!