TW
0

Avui dimecres tindrà lloc, a les 10.30 hores, al Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears, a Palma, el lliurament de premis als guanyadors del VII Concurs de Dibuix i del IV Concurs d'Expressió escrita "Un Parlament per a tots i totes".

Assistiran a aquesta entrega més de 500 alumnes. Els guanyadors seran acompanyats pel director del centre educatiu, el mestre tutor i companys de curs. Els noms dels premiats es desvetllaran durant l'acte.

La participació dels escolars ha consistit en la realització d'un dibuix amb un lema escrit amb les funcions i l'organització del Parlament i un escrit relatiu a valors i Parlament.

El concurs es va oferir a principi de curs a tots els alumnes de 6è de Primària de tots els centres educatius de les Illes Balears. Ha tingut una gran acollida tant entre els centres com entre el professorat i els alumnes, amb una participació de 1.803 dibuixos de 65 centres i 1.012 redaccions de 46 centres diferents.

Per illes han participat 42 centres de Mallorca, 8 de Menorca, 12 d'Eivissa i 3 de Formentera. Durant l'acte tots els estudiants rebran obsequis per la seva participació.

Centres premiats
D'entre els 19 centres que avui acudiran a Palma al lliurament de premis en trobam dos de menorquins, el CC La Salle Alaior i el CP Mare de Déu del Toro des Mercadal.