TW
0

El passat 18 d'abril, la classe dels "gegants" del CIP Mestre Duran (escola nova d'Alaior) van venir a Lluc­maçanes per fer una visita a la gran família d'altura llucmaçanera. Van ser rebuts per un representant de la colla, que els va portar a la que els fillets llucmaçaners coneixen com la "casa dels gegants" (antiga unitat sanitària), on els gegants resten exposats durant les festes de Sant Gaietà.

Allà els fillets van poder veure els caps de l'avi Perico i s'àvia Aguedet, na Kika, en Joan, en Tòfol, el rei Gaspar, na Xisca, l'espasa i el casc d'en Toni es saig, i moltes fotografies dels gegants, geganters i músics llucmaçaners durant els seus vint anys de ballar pels diferents pobles menorquins.

Els fillets van poder veure com es vestia el gegant Kikus, i a la vegada aprofitaren per anar participant, provant-se el capell d'en Kikus o entrant dine el cavallet. També van poder apreciar de ben a prop en Tòfol i admirar tots els gegants de les festes de Llucmaçanes que porta en el seu gran capell, igual que sa colcada de ses festes.

Va ser un matí ben entretingut que va servir5 per començar a donar les primeres passes cap a l'inici de la temporada de gegants 2011.