TW
0

Ferreries traurà de nou l'art al carrer amb una nova iniciativa que duu per títol "Estesa d'art". L'Associació per a les Arts a Ferreries (ART'S) ha programat una mostra col·lectiva, amb la participació de 24 autors, que tindrà lloc els propers dies 13, 14 i 15 d'agost al cèntric carrer Nou de la població.

Lluís Febrer explica que, amb aquest nom, "volem donar un doble sentit; per una part respon al fet que tindrà una certa recordança a la roba estesa al carrer. I al mateix temps volem fer mes extensiva la manifestació artística traient-la, estenent-la al carrer, perquè en gaudeixi tothom qui vulgui".

Alternativa als "fosquets"
La idea sorgeix a partir d'una experiència semblant a alguns llocs de València, on s'exposen teles pintades per artistes als balcons de les cases. Aquesta vol ser una acció artística alternativa als "Fosquets d'Art" en els anys alterns, amb menys persones implicades i menys organització.

L'exposició consistirà en 24 teles de gran format (i unificat), penjades a les façanes de les cases d'aquest carrer, a banda i banda. Als balcons o per davall les finestres del primer pis.

El grup d'autors participants ja fa dies que es troben preparant les seves propostes. Les creacions es penjaran el divendres dia 12 i estaran exposades durant els tres dies següents. El projecte desitja complir amb la fita de ser una acció artística innovadora en un bell entorn urbà.