TW
0

Dissabte passat, dia 24, es va projectar la primera sessió del nou (projecte) projectepantalla: una hora mensual d'experimentació visual i sonora experimental (valgui la redundància en aquest cas).

La proposta es presentà a partir del joc (unaffairlúdic)de l'ull de qui mira cap al punt mirat mitjançant la fragmentació d'escenes i la doble projecció.

Així es va retre homenatge a Dziga Vertov, en base al seus manifestos; a Walter Ruttmann, cultivador, a partir dels anys 20, del cinema abstracte i a Val del Omar.

La presentació de curtmetratges de Blanca del Rey posà la cirera al pastís de no-aniversari proposat per l'Alícia que tot just arribava a terra de meravelles, arribà per quadruplicat, això sí, des del 1903, passant pel 33, pel 88 i 2010.

La ( i una) concepció del cinema com a experiment, com a raresa i com a coneixença de la porció tubular de l'aparell digestiu que s'estén des de l'estómac a l'annus, situada, en l'espècie humana, en la cavitat abdominal (altrament dit intestí). Intestins en aquest cas perquè quadri en la sintaxi i en la sinaxi.

(La) si més no una (p)prescripció facultativa per als sentits que es tornarà a repetir el proper dissabte, dia 14, de 12.00 a 13.00 hores al Cercle Artístic de Ciutadella.

A la segona sessió: intervencionsin situi els curtmetratges de Montse Díez, premiats, entre d'altres, per TV2 al 2009 i 2010

Una l'oferta de dissabte matí, una assemblea litúrgica encapçalada per la sentènciaquia est nihil ignota.