Revista. La portada del primer número, on s’il·lustra el naixement de la publicació, és obra de Daria Petrillo

TW
0

A principis d'aquest mes surt al carrer el primer número de la publicacióApunt, l'agenda d'oci i cultura de Menorca. Es tracta d'una revista gratuïta, de periodicitat mensual i format butxaca que recollirà totes les activitats culturals que es programin a l'Illa, a la vegada que es farà ressò dels negocis de restauració i comerços que més destaquin, ja sigui pel servei o pels productes que ofereixen.

La publicació es complementa amb un suport web (www.apuntmenorca.com) que s'activarà al llarg d'aquest mes, així com amb una pàgina de Facebook i un compte a Twitter, cosa que permetrà oferir informació actualitzada.

La secció més destacada serà l'agenda, que obrirà i tancarà cada número. Amb la finalitat de facilitar-ne la consulta, a més de disposar els continguts segons pertanyin a música, cinema, teatre, exposicions o altres matèries, s'incorporarà en les darreres pàgines un llistat pràctic on s'enumeraran totes les activitats per dies. A més de la informació relativa a la programació cultural, l'Apuntinclou una secció de gastronomia i una altra de botigues amb ressenyes de diversos negocis pensades per dinamitzar el consum local, així com una entrevista amb un to distès a un personatge destacat de la vida social i cultural menorquina. La publicació serà possible gràcies a la col·laboració de professionals de la comunicació, el disseny i les arts. Amb les opinions de Cristina Bugallo i Anna Petrus, en teatre i cinema; els coneixements gastronòmics de Damià Borràs; la mirada mordaç i desenfadada d'Oriol Riera; la visió literària de Març Rabal i Jara D. Sánchez; les anècdotes musicals de Jaume Ferri i la destresa del dibuixant Zaca. L'Apuntestarà a l'abast de tothom amb una distribució de 5.000 exemplars a teatres, cinemes, sales d'exposicions i galeries, llibreries, biblioteques, museus, comerços, restaurants, oficines d'informació turística, ajuntaments i Consell.

La periodista M. José Ferri és al capdavant d'aquest nou projecte.