La Costa de Ses Voltes ha canviat molt amb el pas del temps. Darrera la peixateria, on avui hi ha un ample vial que baixa fins el port, abans hi havia diversos carrerons, amb nombroses edificacions, magatzems de pescadors i d’establiments comercials | Foto Sturla

TW
5

Mô Comercial, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Maó, disposa d'una nova pàgina web corporativa, en la que s'hi ha incorporat una secció dedicada a fotografies antigues de la ciutat, que es contraposen amb unes altres imatges actuals dels mateixos llocs.

Mô Comercial ha creat aquesta secció, «Mô ayer y hoy», només com una «curiositat», amb la finalitat que tant residents com visitants puguin conèixer i recordin com era Maó anys enrere, i com ha evolucionat amb el pas del temps. D'aquesta manera, l'entitat maonesa pretén reflectir els canvis que s'han produït en l'activitat comercial, a través de testimonis gràfics que evidencien el progrés al cap dels anys.

Mô Comercial destaca que Maó «sempre ha estat una ciutat vinculada a l'activitat comercial, i molts dels comerços encara perviuen, passant de generació en generació. Un fet que demostra la seva qualitat, la professionalitat i l'excel·lent tracte amb els clients».

Les fotografies antigues han estat cedides por Foto Sturla. La secció «Mô ayer y hoy» s'anirà ampliant. S'hi inclourà una galeria de fotografies de comerços amb més de 40 anys d'història. Així, l'entitat ha demanat als seus socis que aportin les fotografies antigues dels seus establiments que puguin tenir. Igualment, la convidada es fa extensiva a tothom qui pugui aportar materials gràfic.