Diversió. A primera hora del capvespre ja hi havia els primers fillets disposats a gaudir dels diferents jocs instal·lats al pavelló. | Josep Bagur Gomila

TW
7

La pista d'aventures des Mercadal va obrir ahir les seves portes, amb els primers fillets disposats a passar-s'ho d'allò més bé amb les diferents atraccions instal·lades al pavelló municipal d'esports. Un espai, aquest, que romandrà obert fins el 4 de gener.

La diversió torna un any més as Mercadal, amb una proposta per als més petits de la casa. És la pista d'aventures, instal·lada novament al poliesportiu.

La inauguració de l'espai va ser a les 16 hores, i des del primer moment ja hi va haver fillets disposats a gaudir de les diferents propostes. La novetat d'enguany és el rocòdrom, que ahir mateix s'acabà d'instal·lar en un mur lateral del pavelló, i per on van passar els primers valents escaladors.

Damunt la pista s'han col·locat sis 'boti-boti' de diferents mides, així com també diversos llits elàstics en els que els petits hi fan tombarelles, i la tirolina, que sempre agrada molt.

Una de les atraccions incorporada els darrers anys és el toro mecànic, que atreu molt els fillets, que han de mantenir-se damunt d'ell el màxim de temps mentre aquest es mou.