La regidora Maria Membrive va presentar ahir el concert juntament amb el president del Moll de Ponent, Omar Carballo, i el director de Dynamic Events, Elías Utset, empresa encarregada de l’organització de l’esdeveniment | Javier Coll

TW
22

El Moll de Ponent de Maó serà l'escenari del concert de presentació d'Orrifar, el nou projecte musical en què estan implicats diversos excomponents de la mítica banda mallorquina Ossifar. Serà a les 22 hores, a l'aparcament al costat de l'Estació Marítima.

Ja han passat anys des d'aquell 1998 en què Ossifar s'allunyà dels escenaris (tret d'un concert d'homenatge a Biel Mesquida el 2004), deixant a Horris Kamoi com el protagonista sobre els escenaris durant els darrers quinze anys.

Ara, els exmembres d'Ossifar, Carlos Lambertini, Toni Beltrán i Luis Arboledas, i Joan Barceló d'Horris Kamoi, s'uneixen a la pianista, cantant i coreògrafa Susana Gilmartín, el teclista Sebastián Raimundo, i el baixista Pablo di Salvo, per donar vida a Orrifar, grup amb un nom en el que canvien les dues esses per les dues erres d'Horris.


Revetlles potents

El fet que Orrifar compti amb tres integrants d'Ossifar és símptoma de la intenció de continuïtat d'aquella banda. Així, aporten temes de llavors, amb altres d'Horris Kamoi i noves cançons que s'inclouen en els seus concerts pretesament potents, amb la intenció clara d'animar l'ambient i divertir-se sobre els escenaris.

És així com arriben ara a Menorca, en un concert amb entrada lliure al Moll de Ponent. L'acció es diu «Port Jove», i per a l'ocasió comptaran amb els maonesos de Bullet Proof Heart, com a teloners.

Com explicà ahir la regidora de Comerç i Turisme, Maria Membrive, aquesta és una iniciativa del nou equip de govern, amb la intenció de potenciar i dinamitzar el Moll de Ponent. «La idea és oferir un concert per a la gent jove, en una zona del port que està més apagada».

Per aquesta actuació, el Consistori hi dedica 14.000 euros, quantitat que serveix per fer front a totes les despeses que comporti l'actuació. Un finançament que surt de la partida que l'Ajuntament ha previst destinar aquest any a activitats d'aquesta mena, per dinamitzar i animar diferents indrets de la ciutat.