TW
0

Bep Taltavull ha estat el guanyador de la I Marató Fotogràfica que ha organitzat el Fotoclub Revel'Art, des Castell, una cita que ha atret l'interès de fins a 29 fotògrafs. La prova s'emmarcava dins els actes per commemorar el cinquè aniversari d'aquest fotoclub, efemèride que ha servit per crear noves propostes.

En el cas de la marató, d'entre les obres que van presentar els participants s'han escollit les tres primeres classificades. Així, el guanyador de la prova ha estat Bep Taltavull, amb una instantània de la façana de l'Ajuntament des Castell, mentre que el segon i el tercer premis han recaigut en Agneta Manjavacas, amb una imatge en blanc i negre d'un punt d'amarrament del passeig marítim, i Bartolomé Cardona, amb un joc d'ombres al voltant d'una persiana. A més, el jurat ha decidit atorgar cinc mencions especials a Àgueda Moll, Victoria Tudurí, Bárbara Bett, Francisco Piris i Raúl Ávila.

El lliurament de premis va tenir lloc aquest passat dissabte as Castell, en un acte al què va assistir un nombrós públic, i que va incloure una exposició amb les fotografies guanyadores i també les que han obtingut menció. 

Des de l'organització es mostraven ahir contents per aquesta primera convocatòria. La seva presidenta, Teresa Santacana, destacava «l'èxit de participació» i que «el nivell ha estat realment bo i l'experiència molt satisfactòria».