TW
0

Bep Marquès va presentar aquest dimarts un nou videoclip. Es tracte del tema «No tuve inspiración», el segon del disc «Vida» que es presenta en format audiovisual, després de la gran acollida que va tenir el de «Rosa».

El cantant menorquí va oferir una petita actuació al Club del Dosa, a Ciutadella, junt amb els seus músics habituals, Toni Bosch i Nasi Comellas. Va ser després que es va projectar el nou videoclip al públic assistent, un treball que, igual com l'anterior, ha realitzat Bini TV.

En aquesta ocasió, i com explica el propi artista, la cinta mostra com viu Marquès el dia d'un concert important, en aquest cas, el que es va celebrar a la Sala Multifuncional des Mercadal, el passat 4 de març, començant pel matí del dia, fent vida normal a la seva Ciutadella natal. És així com hi apareix molta gent, des de les peixateres de Sa Plaça, als barbers de Can Vicente, tot recorrent el centre antic.

El videoclip arriba just quan «Vida» s'està començant tant a televisions com ràdios d'Uruguai i l'Argentina, i quan ja és a la venda la segona edició del disc després d'esgotar-se la primera.