Entrades. Ja estan a la venda a diferents comerços dels vuit municipis de Menorca. Per al concert de La Mola hi haurà un servei d’autobús d’anada i tornada; el ticket es podrà comprar junt amb l’entrada

TW
7

La Banda de Música des Migjorn torna de nou a les nits d'estiu, i ho fa amb una proposta que, avancen, arribarà amb nombroses sorpreses. Serà, a més, amb cinc actuacions que estan previstes durant aquest mes de juliol, la darrera de les quals tindrà lloc a l'Hornabec de la Mola, aprofitant l'estètica que ofereix l'antiga fortalesa.

El primer dels concerts serà aquest proper dimecres, al camp de futbol des Migjorn Gran, i seguiran els que es faran l'endemà, dia 14, a Alaior (camp de futbol); el divendres 15 a Maó (plaça Constitució); el dimecres 20 as Castell (camp de futbol); i el de La Mola, el dijous 21.

Totes les actuacions començaran a les 21.30 hores, i per a l'ocasió, la Banda des Migjorn ha preparat un repertori variat amb diverses referències cinematogràfiques, i en el que també es comptarà amb elements com les coreografies o un interessant joc de llums i efectes.


Programa

Com explica el director de la formació, Isaac Mascaró, l'espectacle requereix una banda més simfònica, i per això s'han incorporat violoncels i contrabaixos. Serà per tal d'interpretar, en la primera part, «temes de les diferents pel·lícules de 'La Guerra de les Galàxies'», unes composicions que considera «molt tècniques i complicades i que vindran acompanyades d'algunes sorpreses».

Quant a la segona part, inclourà també temes cinèfils, com ara el «Don't let me be misunderstood» de «Kill Bill», i d'altres composicions com «Music», de John Miles, o «Eloise», de Barry Ryan, entre d'altres.

Però «el punt culminant» del concert arribarà en el darrer tram de la vetllada, amb la interpretació de diversos temes de Tina Turner, entre els que no hi faltaran «Proud Mary» o «Simply de best».

«El concert anirà in crescendo i comptarem amb la col·laboració d'Andrés Robles, que posarà la veu a 'Music', i de Mamen Carreras, que cantarà Tina Turner», diu Mascaró, qui apunta que en l'espectacle hi participen unes noranta persones.