Joan Bagur, al centre, amb la resta de components de la banda creada a Mallorca fa dos anys.

TW
0

«La Movida Band no fa la seva versió, fa un tribut el més semblant possible als grups que representam». Així defineix el menorquí Joan Bagur, vocalista del grup mallorquí, l'espectacle que oferiran dissabte dia 18, a la Sala Multifuncional des Mercadal.

«Chiquilla», «Déjame», Sufre mamón», «En algún lugar», «Cadillac solitario» o «Salta» són només dels títols que composen el repertori de La Movida Band, la formació integrada pels guitarristes Víctor M. Vidal i Matías Tortella, el bateria Màrius Todea i el baixista David Trillo, a més del ciutadellenc.

El grup, creat el 2015, va néixer amb l'objectiu de retre un tribut a les millors bandes espanyoles de l'Edat d'Or del pop espanyol, i durant els dos darrers anys han acumulat una trajectòria que supera el centenar de concerts. Unes actuacions que «ens han dotat d'una gran experiència».

Alguns dels seus concerts han estat multitudinaris, com el de la nit de Cap d'Any de 2015 a la plaça de Cort de Palma, davant més de 7.000 persones. O el concert, també la darrera nit de l'any, el 2016, a Llucmajor, amb 2.000 espectadors.

Ara, amb La Movida Band, Bagur afirma que «creim en el projecte i intentam ajustar fins al més petit detall per representar al grup original, i cercam la perfecció per sonar el més semblant possible».

Les entrades es venen a 8 euros al bar Imperi i Casino 17 de Gener (Ciutadella), bar Feymar (Ferreries), Ca'n Bep i Es Gurugú (Es Mercadal), Escacs (Alaior) i Cafeteria Biosfera (Maó). A taquilla seran 12 euros, i per aquells que assisteixin vestits dels 80, tindran una consumició gratuita.

22.30 hores

El concert de La Movida Band començarà a les 22.30 hores i, després, Dj Chicha agafarà el relleu per continuar unes hores més amb la festa que rememorarà uns anys que molts recorden de forma molt especial.

La intenció és fer un retrocés a l'època de discoteques de Menorca com eren Mannix, Tonic, Suc o d'altres emblemàtiques que segueixen en la memòria col·lectiva. I Dj Chicha posarà la banda sonora a aquells records de fa unes dècades enrere per completar una nit que promet emocions.

Dj Chicha, el colofó final amb música de discoteca, recordant Mannix, Tonic o Suc