A l'acte hi han assistit la presidenta del Govern balear Francina Armengol i el conseller Marc Pons, la presidenta del Consell Susana Mora i la consellera Maite Salord, així com representants de l'equip de govern municipal | Josep Bagur Gomila

TW
15

Ca n'Ángel, el nou centre cultural des Mercadal, ja és una realitat. Aquest dissabte matí s'han inaugurat les instal·lacions, amb un acte en el qual hi han assistit la presidenta del Govern balear Francina Armengol i el conseller Marc Pons, la presidenta del Consell Susana Mora i la consellera Maite Salord, així com representants de l'equip de govern municipal, amb el seu batle Francesc Ametller, al capdavant.

Durant l'acte s'ha destacat la importància de crear nous espais culturals, perquè, al cap i a la fi, la cultura és el que identifica un poble, i és així, també a través de l'art, com millor es pot donar a conèixer la personalitat menorquina.

L'espai obre les seves portes amb una exposició a la planta baixa del pintor ferrerienc Carlos Mascaró, i dels membres de l'associació Punt@rt als dos pisos superiors. Les mostres es podran veure durant un mes.