Camila Tudurí, Sabine Kern, Irune Inchaustegui, Daniel Sintes i Antoni Pons

TW
0

El cor de cambra de l'Escola de Música i Dansa des Mercadal, el Quadrivium Vocal Ensemble, actuarà dilluns que ve a la catedral de Southwark, al bell mig de Londres, en el marc de les audicions que s'hi realitzen cada dia, i en les quals hi participen nombroses formacions estrangeres. Un concert que esdevindrà el primer en l'àmbit internacional del grup que dirigeix Sabine Kern.

Precisament va ser la directora del cor qui, com explica, «tenia la idea que, aquest curs, havíem de donar un enfocament diferent als grups corals i intentar sortir a l'estranger, més concretament a Londres, on he estat i sé que es fa música de cambra de molta qualitat».

«Vaig pensar que seria interessant que els membres del cor poguessin veure una altra cultura i una altra manera d'enfocar la música», continua Kern, qui no amaga que serà «un repte» per aquest grup integrat per la soprano Camila Tudurí, la mezzosoprano Irune Inchaustegui, el baix Daniel Sintes i el tenor Antoni Pons, qui farà de solista en algunes peces. Els cantants comptaran amb l'acompanyament de Laura Triay.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 23 de abril en Kiosko y Más