El pintor ciutadellenc, Ivan Triay, que no va poder assistir a l’acte per motius professionals, és l’autor de la imatge d’enguany del Festival | Javier Coll

TW
0

Ja queden poques setmanes per al tret de sortida de la tercera edició del Festival de Cinema de Menorca, un esdeveniment que tindrà lloc del 16 al 21 de juliol i que enguany creix cap al llevant insular, incorporant escenaris de Maó als ja habituals de Ciutadella, amb l'objectiu d'escampar l'esperit cinèfil a tota l'Illa.

El Festival s'inaugurarà dia 16 a Ciutadella, com és habitual, a la plaça de la Catedral. Allà es projectarà la pel·lícula «Grimsey», de Richard García i Raúl Portero, i els dies posteriors s'exhibiran un total de deu llargmetratges, a més dels 36 curtmetratges seleccionats d'entre els «prop de cinc-cents que s'han presentat a concurs», de països tan diversos com Islàndia, Iran o Cuba. Una xifra d'obres que, per la gran diversitat de procedències, indica que s'està assolint l'objectiu d'introduir l'Illa en el panorama mundial del cinema.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 08 de junio en Kiosko y Más