Soldevila espera amb il·lusió la presentació del seu nou disc a casa seva i acompanyat de banda | Ivan Ivanovich

TW
0

Guiem Soldevila serà l'encarregat d'inaugurar aquest divendres (21.30 h) la Diada d'Estiu de Cultura que organitza l'Ajuntament de Ciutadella i que se celebra divendres i dissabte a Ciutadella. I ho farà, a més, d'una manera que fa especial il·lusió a l'artista, presentant al seu poble el seu nou treball discogràfic «Fins demà o la propera metamorfosi», en el qual demostra un pas més en la seva evolució musical i exhibint noves sonoritats.

El cantautor ciutadellenc donarà a conèixer el seu nou disc amb un «espectacle complet», fusionant so i llum de manera especial.

Dos dies de dansa, poesia, teatre, circ i arts plàstiques i visuals a Can Saura

Can Saura acollirà «per segon any consecutiu» la Diada, fet que omple de «satisfacció» al regidor de Cultura, Josep Juaneda, qui detalla un programa variat que inclou el concert, que «serà espectacular», de Soldevila i, aquest dissabte, el tast de poesia i glosat en femení d'Alterversió (11 h), el conte teatralitzat «Què hi fas tot sol?» de Maria Rotger i Judit Marquès (13 h), l'espectacle clown «El niu» de Dudu Arnalot (19.30) i la projecció del video mapping de Visual Tracks (21, 22.15 i 23). Vuelta i Vuelta farà l'espectacle de dansa i teatre «Lo que esconde la ordilla» (21.15) i l'Ensemble Dalt Murada tocarà música clàssica i tradicional inspirada en Luigo Boccherini i Joan Benejam (22.30). Fora de Can Saura, Xou Lô Patins farà l'espectacle inspirat en les dones blaves de Marc Jesús (Pl. de la Catedral, 12 h) i les galeries d'art de Ciutadella se sumen a la diada amb les seves exposicions.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 03 de agosto en Kiosko y Más