HON03 HONG KONG (CHINA) 27/11/2015.- El músico irlandés Damien Rice actúa durante su concierto en el Festival de Música y Arte Clockenflap en Hong Kong (China) hoy, 27 de noviembre de 2015. EFE/Jerome Favre | JEROME FAVRE

TW
1

El cantautor irlandès Damien Rice actua avui en el Teatre Principal en el marc de la seva gira europea «Wood Water Wind Tour».

Les entrades es van posar a la venda a la pàgina web del cantant el passat mes d'abril. En aquesta plataforma les localitats estan exhaurides. Tampoc es poden trobar entrades pels seus pròxims concerts europeus a Bloemendaal (Holanda); el Teatro Circo Price de Madrid (ja al setembre), a Ljubljana, Budapest i Bucarest.

El nom de la gira respon a la intenció del músic d'anar als llocs dels diferents concerts viatjant en un veler de fusta. Abans d'arribar a Menorca, Rice ja va cantar el 27 de juliol a Cap Roig Festival de Calella de Palafrugell, i el passat 2 d'agost a l'Auditori de Palma.

Tres discos

Una bona part del públic que estarà avui al concert a Maó va comprar les entrades per internet des de l'estranger per tal de no perdre's aquesta actuació d'un músic de culte, segons fons del Teatre Principal.

Avui el cantant comptarà amb la col·laboració especial de la cellista i cantant finlandesa Gyda Valtysdottir, segons anuncia Rice al seu web. Es tracta d'una participació exclusiva pels dos concerts de Balears.

El músic irlandés només ha publicat tres discos en setze anys, el darrer dels quals «My favorite faded fantasy», de 2014, és el que podrà escoltar l'afortunat públic que segui avui al Teatre Principal.