Membres de la batucada Esclat

TW
1

De Menorca surt una iniciativa solidària amb la zona del Llevant de Mallorca que va patir les greus inundacions de fa dues setmanes, amb l’objectiu de recaptar fons per a le s famílies que han sofert les conseqüències. Es tracta d’una batucada coordinada arreu de les Illes, que tindrà lloc dissabte, a les 20 hores.

En total seran onze les batucades que sonaran a la mateixa hora a tot Balears, dues de les quals seran a Menorca. Concretament, a la plaça d’Espanya de Ferreries amb els grups Retrò i Batuka Tukats, i a la zona centre de Ciutadella, amb un recorregut amb la batucada Esclat, des de la plaça de Ses Palmeres, passant per Ses Voltes o les places de la Catedral i des Mercat.

La iniciativa va trobar recolzament a Mallorca, on hi haurà trobades percussionistes a Campos, Porreres, Muro, Inca, Selva, Alaró, Artà i Palma.

Com expliquen des del grup Esclat, la idea és fer una recaptació «de capell» perquè el públic pugui fer les aportacions que vulgui. Tot el que es recapti es destinarà directament als damnificats.