Aquest passat diumenge dia 15, Moments a Cor va oferir una actuació al mercat del Jardí de ses Bruixes, que va comptar amb un gran resposta de públic

TW
0

Amb unes actuacions que inclouran no només temes de gòspel tradicional, amb un repertori variat integrant també temes moderns i algunes nadales, la coral menorquina Moments a Cor, dirigida per Elsa Perches, oferirà el cap de setmana els seus dos concerts de Nadal en sala.

Noticias relacionadas

El primer serà aquest dissabte 21 de desembre a les 18.30 h a l’Orfeó Maonès i el segon l’endemà a les 19.30 h a la Sala Multifuncional des Mercadal. Sobre l’escenari hi haurà un centenar de cantaires, integrats a alguna de les tres corals de l’entitat, tant la infantil com les dues d’adults.

Entre els temes concrets que intrepretaran, a més de qualque nadala i d’un parell de cançons que cantaran sols la coral infantil, hi seran el de gòspel tradicional «Steal away» i el modern «From now on» del musical «The greatest showman». Aquest darrer diumenge, al mercat nadalenc del Jardí de ses Bruixes i en una mena d’assaig general, Moments a Cor va fer un tast del repertori que oferirà aquests propers dies.