ALAIOR . FIESTAS PUEBLOS. Alaior reivindica les arrels. Celebra l'acte institucional de la Diada de la Fundacio quan es compleixen 715 anys. L¿artista Tomás Tripiana, guanyador del Premi Ciutat d¿ Alaior . | S. GARCIA

TW
0

L’Ajuntament d’Alaior convoca la novena edició del Premi de Pintura Ciutat d’Alaior, certamen dotat amb un primer premi de 2.500 euros, a més d’una menció honorífica per votació popular, de 200 euros.

Un jurat format per experts serà l’encarregat de decidir l’obra guanyadora del concurs. Estarà format pels artistes Carmen Vivó, Zulema Bagur, Carlos Mascaró, Pacífic Camps i Pedro Tudurí.

El termini per a presentar les obres és fins al 6 de març, a les 14 hores, al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. Hi pot participar qualsevol persona, amb una única obra, que mai hagi estat exposada en cap altra convocatòria. Les creacions han de tenir unes dimensions mínimes de 54 x 46 i 150 x 150 centímetres, de tema i tècnica lliures.

Esgotat aquest termini, el mateix Consistori organitzarà una exposició, que el públic podrà visitar entre el 10 de març i el 5 d’abril.

El veredicte del jurat i la votació popular es donaran a conèixer en el marc de la celebració de la Diada de la Fundació d’Alaior, que tindrà lloc el 25 d’abril. En la darrera edició el guanyador va ser Tomás Tripiana.