Júlia Pascual Cardona, la nova presidenta de JM Maó

TW
1

Júlia Pascual Cardona (Maó, 1978) és la nova presidenta de Joventuts Musicals de Maó, agafant el relleu a Lluís Sintes, al capdavant de l’entitat des de gener de 2017.

El cantant menorquí anuncià públicament, dimarts, en el darrer concert del Festival de Música de Maó, que deixava el càrrec, una responsabilitat que accepta «amb molta il·lusió» aquesta maonesa, conscient que «en Lluís deixa el llistó molt alt» i, per tant, esdevé «un repte molt important».

L’elecció

En el si de l’associació no va sorgir cap candidatura per agafar el timó i s’encarregà a la junta la recerca d’una persona que pogués dirigir-la. És així que «m’ho van plantejar i m’ho vaig haver de pensar», admet Pascual, qui assenyala que «el que em va decidir ha estat veure que la junta forma un bon equip, molt ben organitzat, que funciona molt bé».

La nova presidenta de Joventuts Musicals és conscient del moment delicat actual, per l’econòmic i pel derivat de la covid, que dificulta l’organització d’esdeveniments. «L’any passat ja va ser molt complicat i hi ha hagut menys ajudes, però la idea és fer el màxim de feina amb els recursos que tinguem».

Per la seva part, Lluís Sintes seguirà col·laborant amb la junta, almenys temporalment. Mentre, Pascual indica estar al capdavant de Joventuts Musicals representa una oportunitat «per no deixar d’estar lligada al món de la música i de la gestió», faceta que ja coneix de l’etapa a l’Ateneu de Maó. D’entrada, un dels objectius que es marca és captar més públic jove.