Lluís Febrer representa Carlos.

TW
1

Un moment vital delicat per a un jove adoptat de 15 anys que veu trontollar els fonaments, arrels i identitat sobre els cuals ha crescut. Aquest és l’argument de l’obra teatral ‘A.K.A.’ (Also Known As, en anglès) que arriba al Teatre Principal de Maó divendres 21 de gener, a les 20:30 hores.

El muntatge teatral, protagonitzat pel menorquí Lluís Febrer, està escrita per Daniel J. Meyer i dirigida per Montse Rodríguez Clusella i ja s’ha convertit en un fenomen teatral d’èxit, tal i com ho avalen els quatre Premis Butaca, els dos Premis Max i el Premi de la Crítica de Barcelona 2018 que s’ha emportat, així com la gira per tot el país.

Es tracta d’una reivindicació de crítica política sobre qui sentim que som i què dictamina la societat que hem de ser. Per això, l’espectacle convida a la reflexió del públic que s’acaba convertint en jutge, testimoni i còmplice de l’evolució del protagonista, en Carlos, de qui s’explica la rutina diària a l’institut, a teràpia... i exposa situacions en les que sent    rebuig, por, amics, desig i injustícia, i reflexiona sobre la identitat.

Una mirada pròpia de l’adolescència, per això, el Principal ofereix un segon passi matinal adreçat a alumnes de secundària dels instituts.

La representació, que dura una hora i 15 minuts, es un monòleg en el qual l’actor, Lluís Febrer, mostra la valentia, compromís i identitat d’un jove adolescent.