TW
0

El Consell insular ha publicat una oferta de contracte menor per a l’organització del «Talaiot Fest», el primer festival de recreació històrica de Menorca. El pressupost que es dedicarà és d’un màxim de 15.000 euros i les empreses o professionals interessats poden presentar propostes fins al 6 d’abril.

L’objectiu de la institució insular és impulsar la celebració d’unes jornades sobre la Menorca Talaiòtica, que incloguin propostes per a tots els públics, des de diferents perspectives, amb un caràcter marcadament divulgatiu i lúdic i sempre amb el màxim rigor científic.

L’empresa que obtengui el contracte haurà d’elaborar un projecte de festival, definir les característiques i els objectius, i haurà de dissenyar la producció. Així mateix, haurà d’elaborar el pressupost, i planificar la localització i seleccionar els professionals o entitats participants, entre altres funcions.

El festival «Talaiòtic Fest» es durà a terme al jaciment arqueològic de Trepucó, a Maó, els dies 25 i 26 de juny.

Aquesta oferta es publica quan la candidatura de la Menorca Talaiòtica està ja en la fase final del procés per ser considerada com a nou patrimoni mundial de la Unesco. És així, que el «Talaiot Fest» s’entén com una acció inclosa en el Pla de Comunicació de Menorca Talaiòtica, per tal d’ajudar a mantenir l’interès    de la població en relació amb la candidatura.