Videoclip oficial "Junts" de Pèl de Gall | Youtube: RGBSuports

TW
0

Pèl de Gall segueix donant pistes del seu pròxim disc. Ho fa, aquest mateix divendres, amb «Junts», el nou senzill que llancen acompanyat de videoclip, i amb el qual apel·len a un món ple de color, amor o amistat.

Després de presentar en societat «Mai» a finals del mes passat, Pèl de Gall publica ara «Junts», una cançó que xerra de l’amor i l’amistat i de com aquests sentiments tenen el poder de millorar la nostra qualitat de vida.

El tema surt amb un videoclip rodat els mesos d'hivern en llocs de Menorca com Cavalleria i la Mola. Hi ha també escenes gravades en punts d'interior de la geografia illenca, com per exemple la finca s'Ullastrar o l'hotel Llucasaldent Gran. Un videoclip amb guió, direcció i muntatge de Be Creative Films i amb producció i masterització de la cançó per part de David Rosell, l’Estudi Can Pardaler i Juanjo Muñoz. Amb «Junts», la formació ciutadellenca intenta traslladar el públic a un món ple de color i fantasia, on no falten l’amor, l’amistat, la festa i les experiències polides que els agrada gaudir amb bona companyia.