La junta de seguretat de San t Joan s'ha reunit aquest divendres.

TW
1

La Junta de Seguretat de les festes Sant Joan de Ciutadella reunida aquest divendres ha acordat augmentar el reforç policial per aquestes festes, degut a que aquest any els dies festius es concentren tots junts.

El nombre d'agents de la Policia Nacional serà el mateix que el de l'any passat, encara que estaran presents fins a set dies seguits, desde el 19 al 25 de juny, segons ha avançat la delegada del Govern central, Teresa Palmer. COncretament hi haurà un centenar de policies nacionals de Menorca, més altres 22 que vindran de Mallorca. A ells, hi ha que afegir els 60 agents de la policia local de Ciutadella i altres 20 agents d'altres pobles de l'illa. També hi haurà uns 40 guàrdies civils.

Noticias relacionadas

A la reunió d'aquest divendres, en la que han assistit a més de Palmer, el batle de Ciutadella, José Maria de Sintas i representants de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil de Menorca, s'ha establert un dispositiu especial per evitar conflictes durant les avellanes, alhora que s'ha preparat un actuació preventiva contra el robatoris de bicicletes i es farà un control policial exhaustiu a l'arribada de les diferents embarcacions.

Els representants dels cossos de seguretat de l'Estat recorden que Guàrdia Civil, Policia Nacional i Local es coordinaran per garantir la seguretat d'unes festes amb l'objectiu d'obtenir "els bons resultats anteriors" ha destacat Palmer.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Ciutadella ha difós a través de la seva web un campanya informativa sobre les festes amb la finalitat de transmetre el vertader esperit i essència de les festes, així com per evitar problemes de seguretat i possibles conflictes.