TW
0

Les festes de Ciutadella arranquen aquest divendres amb els festers de Sant Joan i les festes de carrer amb les que es viurà el primer dia dels sis dies seguits que tenen les festes d'enguany. La bulla continuarà dissabte amb la vetlla des Be, per després enganxar amb el Dia des Be (diumenge), el dissabte de Sant Joan (dilluns), el dia de Sant Joan (dimarts) i acabar amb els focs el dia de Sant Joanet (dimeceres).

En total seran 12 els festeres que cremaran aquest divendres, dos més que l'any passat, als que hi ha que afegir sis festes de carrer, cinc manco que al 2013. Els festers tindran lloc al bar Tio Pepe (carrer Orient), a Calós, al carrer General Morera, al bar S'Oficina (carrer Lepant), a S'Olivera (carrer Mercadal), a Reno (plaça d'Artrutx), al Cercle Artístic (Es Born), a Bananas (carrer Pere Cortès), a Can Ruz (Consolació), l'OAR (negrete) i l'Aurora (Ses Palmeres). Les sis festes de carrer seran al Casino 17 de Gener, a l'associació de Jubilats de Sa Nostra(Camí de Maó), a la Impremta des Racó i entre el carrer Glosador Vivó i carrer Bilbao, a la Plaça Nova i al carrer Seminari amb Santíssim. A tot açò s'ha d'afegir la bulla que farà, com cada any, el grup des Fru-Frús voltant els carrers del centre.

Noticias relacionadas

Així ho ha explicat la regidora de Festes de l'Ajuntament de Ciutadella, Esperança Juaneda que també ha avançat que seran 29 el nombre de voluntaris que vetllaran per la seguretat als Jocs des Pla.

Així mateix, a partir d'aquest divendres ja es podrà descarregar de forma gratuïta l'aplicació per aparells móbils 'Ara va de bo', amb la que es podrà seguir la localització exacta de la qualcada en qualsevol moment de les festes.