TW
0

Una vegada el caixer senyor, Borja Morgades, ha donat permís al fabioler, s'ha iniciat el replec dels 99 genets que aquest Dissabte de Sant Joan participen a la Qualcada.

Cap a les tres d'aquest dimarts, i enmig d'una gran gernació, el fabioler, Sebastià Salort, recollia el caixer fadrí, Sam Bosch, de la seva posada, al carrer de ses Àmfores. Després s'hi han sumat el casat, els dos pagesos i la resta de cavallers. Mentre, el fabioler repartia la tonada festiva per tots els carrers de la ciutat.

Noticias relacionadas

La qualcada seguia fins a dirigir-se a la casa senyorial de Borja Morgades, per a demanar permís per anar recollir la bandera a cas caixer casat, a la cruïlla entre els carrers Sant Antoni Màrius Verdaguer. Cap a les 5, la dona del  casat, Lídia Ponsetí, ha despenjat la bandera del penó i l'ha entregada al  fadrí, Sam Bosch.

Ara sí, ja tot estava a punt per començar la festa de debo. Faltaven el caixer senyor, Borja Morgades i sa capellana, Bosco Faner, que una vegada arreplegats, i després de passar per la plaça de Sant Antoni, era el moment de dirigir-se cap as Born per viure un dels moments més esperats: el primer caragol de les festes.