Retransmissió a IB3 de l'inici del Caragol des Born | IB3 TV

TW
11

Ciutadella ha viscut aquest dimarts un dels caragols més ràpids que es recorden darrerament. A les 17.55 hores feia entrada a galop el caixer senyor, Borja de Morgades, seguit de sa capellana, Bosco Faner, a la plaça des Born. Ha estat una entrada ràpida i enmig del passadís de la gent.

Durant uns 40 minuts, els genets han desfilat per la plaça, al ritme de les notes de Jaleo de la banda de música fins a completar les tres voltes.

Després la comitiva s'ha dirigit cap a l'ermita de Sant Joan de Missa per a celebrar les completes en honor al sant.

Noticias relacionadas

Caiguda d'un cavall i un genet es retira

Tot just a l'inici del Caragol des Born, un cavaller va caure del cavall. Segons informa Creu Roja era Javier Fragua, que va ser donat d'alta una estona després. També, segons la informació de Creu Roja, en Tóbal de ses Mongetes es va haver de retirar perquè el cavall no li responia.

Durant el Caragol des Born els equips sanitaris van fer 60 assistències per cops de cavall, per problemes respiratoris i per petits traumatismes. Es van fer dos trasllats en ambulància: per una persona amb crisi asmàtica i una persona amb contusió costal. Els dos van ser atesos al Centre de Salut Canal Salat. En conclusió, va ser un caragol sense incidències greus.