TW
0

Un viatge a la Menorca de l'Arxiduc. Aquesta és la proposta del Grup de Pessebristes de Maó que ha creat una sèrie de 19 diorames a partir dels gravats dedicats a l'Illa a l'obra «Die Balearen», com a ubicació de diverses escenes del pessebre. Les il·lustracions de jaciments talaiòtics, de paisatges naturals, de llocs i d'estampes com la Plaça Nova de Ciutadella, entre d'altres, fan viatjar els visitants a la Menorca del segle XIX que es va trobar Lluís Salvador d'Àustria.

Noticias relacionadas

Segons Francesc Farrés, president del Grup de Pessebristes de Maó, es tracta d'un homenatge a l'obra de l'Arxiduc en el centenari de la seva mort. Cada gravat ha inspirat una escena del pessebre, amb gran fidelitat escenogràfica de paisatge i figures. Fins i tot, alguns dels autors pessebristes han creat el diorama en blanc i negre per donar més fidelitat i fer retrocedir l'espectador a l'època del segle XIX.
tancat per les eleccions

L'Exposició de Diorames de Nadal es va inaugurar ahir a la Sala la Caixa del carrer Nou de Maó. No obstant, avui i demà la mostra romandrà tancada amb motiu de les eleccions. El primer dels espais de la sala es desmuntà ahir a la nit perquè avui s'intal·laran les meses electorals per les eleccions de demà. La mostra es reobrirà al públic dilluns i es podrà visitar cada dia, de 18 a 20.30 hores, fins el 6 de gener.