Els més petits gaudeixen de poder mostrar els seus amiguets, as Mercadal. | X.A.

TW
2

La suspensió de moltes activitats al llarg del cap de setmana ha donat enguany un major protagonisme a les benediccions d'animals realitzades a diferents poblacions de l'Illa i al mercat de productes autòctons que aquest diumenge migdia, a Ciutadella, va viure un magnífic ambient.

Ahir, tot i que bufava el vent, el temps va ser més benèvol, per la qual cosa els animals van poder sortir de casa per assistir a les diferents parròquies per obtener la salvaguarda del patró Sant Antoni. Molts cavalls, cans, moixos, pardalets i alguna curiositat van ser presenciats per veïns i curiosos.

Noticias relacionadas

A Ciutadella, després de la processó dels Tres Tocs, va ser el torn de la fira, on els ciudatellencs van ser fidels acostums de ja fa temps per fer algunes compres. A la tarda va ser el torn per als animals, com ja es va fer l'any passat.

Gegants i molta festa

Després de la suspensió dels actes de dissabte, ahir sí van poder sortir, al manco una parella, els gegants al centre de Maó. El PP també va contribuir amb un aperitiu molt animat al Carrer Sant Jordi.