El concert del Dia de Balears el protagonitzà la Banda de Ferreries amb l’estrena a Alaior de «Nura i el titans de la pedra» | David Arquimbau

TW
6

Les festivitats sempre són bones i més si vénen acompanyades d'un intens programa d'activitats gratuïtes. La celebració del Dia de Balears s'ha encetat aquest cap de setmana i ha activat els menorquins, amb una agenda amb actes culturals i de lleure dirigits a tots els públics.

Destaca la programació cultural, especialment la musical, amb el concert central de la Banda de Ferreries que aquest dissabte estrenà «Nura i els titans de la pedra» a Alaior, i aquest diumenge migdia ho farà a la Sala Multifuncional de Ciutadella. El Museu és un dels epicentres dels actes de la diada balear, tot i que aquest dissabte es va haver de suspendre el maridatge entre música i gastronomia medieval a causa del mal temps que dificultà l'arribada del quartet Montis Lucani. També amb música l'Auditori de Ferreries concentrà el públic per escoltar el repertori de Leonmanso i el grup mallorquí revelació, Donallop. Un concert simultani a les quatre illes.

Noticias relacionadas


Portes obertes

Entre les activitats, va destacar la jornada de portes obertes a l'Hospital Mateu Orfila, amb tres visites guiades per a donar a conèixer al públic els serveis i prestacions del centre sanitari, inaugurat el 2007.